perjantai 31. lokakuuta 2008

Takaisin kotiin

Huhhuh mikä reissu! Meillä oli mielettömän hauska ja kiva porukka, paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, upeita ruokakokemuksia ja ja.. olen ihan poikki. Ennen kuin menen päikkäreille, laitan kuvien muodossa vähän fiiliksiä viime päivistä:

Tukholman kadut puettuna teemoihin, oli Roosa nauha- kamppista, Halloween -kummitusta...


Ihana Minttu toimi oppaanamme. Tytöt vähän hukassa olevan näköisiä tässä heh..

Päätettiin reissun aikana alkaa inhoamaan Jenniä, joka näytti kuvissa superspöltä ja nätiltä, aina. Jennin pipokin oli söpö.


Jotkut edustaa, jotkut ei xD


Metrot tulivat tutuksi. Mukana Moumou, Tuhlaus, Honey Junkie ja minä.


Anna-Marian paikallisti aina helposti hatun avulla. Rannan ihanien mekkojen perään huokailin koko matkan. Ja lisää huokailtavaa on luvassa, tyttö tuli hotellille Beyond Retro -kauppakassien kanssa.

Sininen minä PUBin nyssäkän kanssa. Valitsin kerrankin kaupunkikengiksi käytännölliset matalat saappaat, jotka pitävät vettä. Minä. Järkevä. Kerrankin.

Salla hymyilee ihanan silkkipaitansa kanssa kassalla Camilla Norrbackilla.


Sen sijaan Minttu ei koskaan vienyt tätä kaunotarta kassan kautta, I wonder why ;) Huomaa itse paparazzi peilissä.

Moumou the ikihymy pikku lemmikkinsä kanssa. Keltasilmäisen jättichihun olisi saanut ostaa kotiinsa 150 000 kruunulla jos oikein muistan. Vai oliko se sittenkin 15 000 kruunua..


Mahtava keltainen pampulahuivi jäi vain haaveeksi 100 euron hinnan takia, mutta korvasin menetyksen muutamalla Monkin jättihuivilla.


Tässä menossa viikkarilla syömään Monkin jättitaskumekko päällä ja uudet ihanat nahkasaappaat jalassa. Laitan paremmat ostoskuvat myöhemmin.


Nyt olis sitten päiväunien vuoro, sitten pitää ottaa kiinni lemppariblogieni postaukset ja ehkä jotain syötävää pitäisi metsästää. Laivakarkeilla ei kovin pitkälle jaksa. Tästä piti tulla lyhyt pikkuinen pikapostaus...